Bente
Ophaallocaties
's-Gravenzande, Hoek van Holland, Monster, Naaldwijk
Over mij

Hallo, ik ben Bente en ik zorg voor honden uit Monster, Poeldijk, ‘s-Gravenzande, Naaldwijk en Hoek van Holland. Wilt u gebruik maken van hondenuitlaatservice Doggy Joy neem dan contact met mij op.

Meer over Bente van Doggy Joy

Van kleins af aan al tussen de katten wat doorgroeide in de paarden. Maar altijd al de grootste wens om een eigen hond te hebben. Nu ben ik de trotse eigenaar van 2 honden, Scott Lou een bruine dalmatiër en Lore Noé een kooikerhondje. Tijdens mijn opleiding MBO dierverzorging niveau 4 heb ik bij Doggy Joy veel stages gelopen, en ben ik niet meer weg gegaan. Nu heb ik dan ook “mijn eigen” Doggy Joy waar ik met heel veel plezier door het Westland rijd om met de honden vervolgens heerlijk te wandelen.

Naast de uitlaatservice heb ik nog een grote passie en dat is dieren fotografie. Met namen honden fotografeer ik, maar dit breid zich uit naar paarden en katten. Mijn doel is om jou dier helemaal zich zelf te laten zijn voor de camera zodat de foto’s stuk voor stuk uniek zijn met een magisch tintje eraan.

Bekijk hier mijn Instagram-profiel.

Contact
Telefoon:
Fotoalbum
//
//
Bente
//
Jolanda
//
Tessa
//
Linda

Stel ons je vraag via WhatsApp!