Jolanda
Ophaallocaties
Kijkduin, Loosduinen, Vroondaal
Over mij

Hallo, ik ben Jolanda en ik zorg voor honden uit Loosduinen, Kijkduin en Vroondaal. Wilt u gebruik maken van hondenuitlaatservice Doggy Joy en kan ik uw hond ophalen in Loosduinen, Kijkduin of Vroondaal, neem dan contact met mij op.

Meer over Jolanda van Doggy Joy

Al van jongs af aan, gek op dieren en vooral honden. Momenteel, heb ik drie honden, afdankertjes, van Stichting zwerfdieren ACE, in Spanje. Rosa, Mijas en Torrox. Hoe ben ik er toe gekomen om mijn uitlaatservice Doggy Joy, Den Haag te starten. Na 19 jaar bij het Ministerie van Onderwijs gewerkt te hebben, ben ik in 2002, met veel plezier als ZZP-er, mijn eigen uitlaatservice in Den Haag begonnen.

Mijn Rottweiler (Sara), liep vroeger al een paar jaar met Linda mee. Als ik vrij was liep ik ook wel eens mee. Dit vond ik zo geweldig en gaf me zo’n goed gevoel. Op het moment dat ik wilde gaan starten, stopte er een HUS mee, ik kon alle honden en een paar van Linda overnemen. Ik werd dus gelijk in het diepe gegooid. Ben toen nog meer gaan leren en lezen over het gedrag en de belevingswereld van honden.

Opleidingen: Instructeuropleiding; paar jaar les gegeven. Diverse cursussen over ; EHBO, angst, dominantie, (probleem) gedrag, roedelgedrag, (Arjan van Alphen, de Roedel) vrijwillerswerk bij Haagsdierencentrum, honden massage,telepatisch communiseren.

Als er weer nieuwe ontwikkelingen zijn, wil ik daarvan op de hoogte blijven. Momenteel doe ik vrijwilligerswerk, bij Stichting ACE, zwerfhonden uit Spanje.

Mijn werkwijze:

Ik kom eerst bij u langs voor een intake gesprek, waar allerlei zaken worden besproken. Waaronder het gedrag van uw hond. Verder loop ik een ochtend en middag groep. We gaan een 1 uur naar het bos, strand of ons terrein. Hier kunnen de honden lekker met elkaar ravotten, andere willen juist lekker rustig hun gangetje gaan. Soms zijn er ook honden die aan de lange lijn moeten blijven, door allerlei uiteenlopende redenen. De honden worden vervoerd in een veilige bus, met ontluchting en EHBO-doos. Omdat Ik alleen in een klein gedeelte van Den Haag werk, zit uw hond niet onnodig lang in mijn bus.

Ik heb inmiddels, al heel veel ervaring opgedaan, met veel verschillende honden en al vele honden socialer en zelfverzekerder zien worden in mijn roedels. Het werken met deze bijzonder, geweldige dieren, maakt mij blij en geeft mij veel voldoening en energie. Na al deze jaren, is het altijd weer een verrassing, hoe uw hond zich gaat ontwikkelen in het roedel.

Voor uw hond is een plek in de roedel gereserveerd, deze plekken zijn beperkt. Omdat er niet meer dan twee wandelingen per dag gelopen kunnen worden, met maximaal 8 tot 10 honden per wandeling. Dit betekent dat als uw hond niet meegaat met de wandeling, hier wel voor betaald dient te worden. (Mits u een strippenkaart hebt). Mocht uw honden/hond door omstandigheden, voor langere tijd niet mee kunnen met de roedel, vinden we daar samen uiteraard wel een passende oplossing voor. In uw maand abonnement zijn 6 weken vakantie (van mij zelf) op jaarbasis verrekend. Ik geef mijn vrije dagen/vakantie ongeveer een maand van te voren aan u door. Op nationale feestdagen loop ik uiteraard niet. Wanneer ik onverhoopt, door omstandigheden niet kan lopen dan wordt dit de volgende maand met uw abonnement verrekend. Dit geldt niet voor een overlijden, in de directe familie, of gladheid en/of sneeuw. Of bij te hoge temperaturen in de bus, waardoor de veiligheid van de honden in de bus niet meer is te garanderen. Bij extreme warmte, zal ik de honden, apart aan huis hun behoefte laten doen. Bij mij kunt u kiezen voor een abonnement of strippenkaart. De tarieven kunt u vinden op onze tariefpagina. Ik wandel en speel een uur met uw hond(en) op ons eigen veld in Monster of neem uw viervoeter(s) mee naar Madestein, De Uithof, Strand of Puinduinen.

Contact
Telefoon:06-50601339
Fotoalbum
//
//
Bente
//
Jolanda
//
Tessa
//
Linda

Stel ons je vraag via WhatsApp!