Tessa
Ophaallocaties
's-Gravenzande, Hoek van Holland, Monster, Naaldwijk, Poeldijk
Over mij

Hallo, mijn naam is Tessa ik haal uw honden op in Monster, Poeldijk, ‘s-Gravenzande, Naaldwijk en Hoek van Holland. Wilt u gebruik maken van hondenuitlaatservice Doggy Joy neem dan contact met mij op.

Meer over Tessa van Doggy Joy

Ik rij door het Westland met mijn blauwe Doggy Joy bus. Geboren en getogen in Monster (westland) en sinds 7 jaar woon ik samen met mijn man Rick en onze (black en tan) Jack Russel, Bailey! Bailey en ik hebben al van alles ondernomen! Naast de puppy en vervolg cursussen vind ik het leuk om van alles te ondernemen! Zo hebben we behendigheid gedaan. Hebben we meerdere keren zweetwerk gedaan (een bloedspoor volgen in het bos) Gewoon speurwerk gedaan, het zoeken van mensen bijvoorbeeld en ik vind het fantastisch om samen met een vriendin Dog-survivals af te gaan! Dit zijn survival parcours die je met je hond kan doen! Natuurlijk ben ik altijd al gek van dieren geweest!! Mijn grote passie’s zijn honden en paarden! Naast Bailey heb ik ook al 4 jaar een paard Gelektric! Je kan dus wel zeggen dat ik bijna de hele dag buiten ben ???? Eerst met de honden en dan met mijn paard! Heerlijk! Ik zou niks anders willen!

Via stages voor mijn opleiding MBO Dierverzorging niveau 4 ben ik met Doggy Joy in aanraking gekomen! Ik heb meerder stage’s bij Linda gelopen tijdens mijn opleiding! Direct na de 1e stage kwam ik er al achter dat dit helemaal mijn ding was! Het is gewoon fantastisch om met de honden op stap te gaan! Je leert zo onwijs veel van het gedrag tijdens zo’n wandeling! En je bent lekker buiten! Echt fantastisch!

Omdat ik al in het bezit was van een rijbewijs, ben ik in mijn vakanties van de opleiding gelijk bij Linda aan de slag gegaan! Zo kon ik i.v.m. alle ervaring die ik had opgedaan, na het behalen van mijn diploma gelijk bij Doggy Joy aan de slag! Vanaf april 2011 ben ik gestart met mijn “eigen” Doggy Joy! Na 8 jaar kan ik alleen maar zeggen dat het een enorm succes is! Ik zou niks anders willen!!! ????

Contact
Telefoon:
Fotoalbum
//
//
Bente
//
Jolanda
//
Tessa
//
Linda

Stel ons je vraag via WhatsApp!