Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hondenuitlaatservice Doggy Joy

Hallo, ik ben Jolanda Kielhorn. Ik haal uw honden op uit Loosduinen, Kijkduin en Vroondaal


Al van jongs af aan, gek op dieren en vooral honden. Momenteel, heb ik drie honden, afdankertjes, van Stichting zwerfdieren ACE, in Spanje. Rosa, Mijas en Torrox,


Hoe ben ik er toe gekomen om mijn uitlaatservice Doggy Joy, Den Haag te starten.


Na 19 jaar bij het Ministerie van Onderwijs gewerkt te hebben, ben ik in 2002, met veel plezier als ZZP-er, mijn eigen uitlaatservice in Den Haag begonnen.


Mijn Rottweiler (Sara), liep vroeger al een paar jaar met Linda mee. Als ik vrij was liep ik ook wel eens mee. Dit vond ik zo geweldig en gaf me zo’n goed gevoel. Op het moment dat ik wilde gaan starten, stopte er een HUS mee, ik kon alle honden en een paar van Linda overnemen. Ik werd dus gelijk in het diepe gegooid. Ben toen nog meer gaan leren en lezen over het gedrag en de belevingswereld van honden.


Opleidingen: Instructeuropleiding; paar jaar les gegeven. Diverse cursussen over ; EHBO, angst, dominantie, (probleem) gedrag, roedelgedrag, (Arjan van Alphen, de Roedel) vrijwillerswerk bij Haagsdierencentrum, honden massage,telepatisch communiseren.


Als er weer nieuwe ontwikkelingen zijn, wil ik daarvan op de hoogte blijven. Momenteel doe ik vrijwilligerswerk, bij Stichting ACE, zwerfhonden uit Spanje.


Mijn werkwijze:


Ik kom eerst bij u langs voor een intake gesprek, waar allerlei zaken worden besproken. Waaronder het gedrag van uw hond. Verder loop ik een ochtend en middag groep. We gaan een 1 uur naar het bos, strand of ons terrein. Hier kunnen de honden lekker met elkaar ravotten, andere willen juist lekker rustig hun gangetje gaan. Soms zijn er ook honden die aan de lange lijn moeten blijven, door allerlei uiteenlopende redenen. De honden worden vervoerd in een veilige bus, met ontluchting en EHBO-doos. Omdat Ik alleen in een klein gedeelte van Den Haag werk, zit uw hond niet onnodig lang in mijn bus.


Ik heb inmiddels, al heel veel ervaring opgedaan, met veel verschillende honden en al vele honden socialer en zelfverzekerder zien worden in mijn roedels. Het werken met deze bijzonder, geweldige dieren, maakt mij blij en geeft mij veel voldoening en energie. Na al deze jaren, is het altijd weer een verrassing, hoe uw hond zich gaat ontwikkelen in het roedel.


Tarieven:

U kunt kiezen voor een 10- strippenkaart van € 125,- . U betaald dan per gelopen wandeling.

Of u kiest voor een abonnement. In uw maand abonnement zijn 6 weken vakantie (van mij zelf) op jaarbasis verrekend.

maandabonnement voor 1 hond per 

adres                           maandabonnement voor 2 honden per adres

1 x per week € 50.00                                                            1 x per week €

2 x per week € 92.00                                                             2 x per week € 138.00

3 x per week € 138.00                                                             3 x per week € 205.00

4 x per week € 184.00                                                             4 x per week € 261.00

5 x per week € 220.00                                                             5 x per week € 326.00


Graag, kom ik bij u en uw viervoeter, langs om kennis te maken en verdere info te geven.

Groetjes Jolanda

tel: 06-50601339

Mail: [email protected]